top of page

Verhuur Entel DN495 4G LTE Wi-Fi portofoons


Entel is bekend als producent van kwalitatief hoogwaardige portofoons. Sinds 10 juni 2019 zijn wij official dealer van Entel portofoons.


De Entel DN495 4G LTE Wi-Fi portofoon combineert de traditionele portofoon met de Europese dekking van mobiele netwerken.


De Entel DN495 heeft een kristalheldere geluidskwaliteit en een hoog volume. Het ergonomische ontwerp en de knoppen maken deze portofoon geschikt voor gebruik met handschoenen. De robuuste en compacte IP68- constructie zorgt ervoor dat deze portofoon klaar is om uw werkzaamheden te ondersteunen.FE telecom is binnen de evenementen-wereld inmiddels een begrip, wij bieden totaaloplossingen op het gebied van portofooncommunicatie. Om u nog beter vandienst te zijn bieden wij de Entel DN495 4G LTE Wi-Fi portofoon tegen scherpe prijzen te huur aan.


Bent u organisator van een evenement, festival, sportwedstrijd òf bent u een bedrijf welke direct portofoons nodig heeft, maak dan gebruik van onze huur portofoons.


Voor informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@fe.nl of 058 - 253 2166

70 weergaven

Kommentare


bottom of page