top of page

VC7 Mobiele productie-unit/overlegruimte

De VC7 is een optionele toevoeging voor de VC2. De VC7 wordt vervoerd als aanhanger van de VC2. De VC7 kan aan de VC2 gekoppeld worden waardoor een doorloop wordt gecreëerd tussen beide voertuigen. Ieder voertuig is nog wel apart te betreden met een eigen entree.

De VC7 is voorzien van een overlegruimte tot maximaal tien personen. Deze overlegruimte is voorzien van internet, keuken met koelkast en koffiemachine, groot lcd-scherm voor het monitoren van de camerabeelden en grote ramen voor een optimaal zicht over de locatie waar het voertuig wordt ingezet. 

 

Daarnaast beschikt het voertuig over een portofoon uitgifte. Een lagergelegen compartiment welke van buitenaf kan worden betreden of vanuit de overlegruimte met een vaste trap.

Dit gedeelte beschikt over twee loketten naar buiten voor gebruik als uitgiftebalie of inschrijfbalie, twee werkstations, veel opbergruimte en een audio-installatie.

 

Boven het kantoor bevindt zich een slaapaccommodatie voor twee personen. 

 

De VC7 is tevens uitgerust met een eigen noodstroomvoorziening, binnen- en buiten verlichting, climatecontrol en een whiteboard. 

bottom of page