top of page

Winteraanbieding

Het belangrijkste doel van een beveiligingscamera is natuurlijk het creëren van een veilig gevoel. FE telecom is leverancier en installateur van Dahua beveiligingscamera’s voor bedrijf en particulier. De camera’s bieden een optimaal beeld. Overal ter wereld kunt u uw eigen huis en eigendommen via uw mobiele telefoon in de gaten houden. Ongenode gasten worden haarfijn in beeld gebracht en vastgelegd op de recorder.

 

1 x Dahua 4 kanaals IP recorder met 4 POE uitgangen,

incl. 1TB harddisk, inclusief telefoon app en software


3 x Dahua HDW3441TMP-AS zwart 4MP D/N

Starlight IR Vandaal Dome 2.8mm met vaste lens


3 x Dahua PFB203W zwarte muurbeugel voor buitentoepassingWizSense staat voor de geavanceerde Ai algoritmes die Dahua gebruikt in deze camera serie. Door het toepassen van deze Ai algoritmes is deze camera in staat om onderscheid te maken tussen personen en voertuigen. Alle overige objecten die niet overeenkomen met het gebaseerde Ai algoritme, bijvoorbeeld dieren, schaduwen of bomen, worden uitgefilterd.

De camera’s uit de WizSense serie worden uitgevoerd met Starlight technologie voor optimale prestaties in laag licht situaties.Deze complete set is tijdelijk te koop voor slechts € 750,00 inclusief btw


Een 4e camera is los te bestellen voor slechts € 150,00 inclusief btw.


 

Indien gewenst kunnen wij deze complete set tegen een scherp tarief installeren.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op, dit kan via info@fe.nl of 058-253 2166.

68 weergaven

Comments


bottom of page