top of page

Telcamera’s

Waar velen bang voor waren is werkelijkheid geworden, de tweede coronagolf houdt Nederland in haar greep. Tijdens de persconferentie van 13 oktober is door premier Rutte duidelijk gemaakt dat we in een gedeeltelijke lockdown terecht gekomen zijn. Het aantal contacten moet verminderd worden, social distancing is de enige manier om het virus een halt toe te roepen.


Het kabinet gaat in overleg met de detailhandel over hoe (verdere) besmetting voorkomen kan worden. De eerste stap is, voorkom dat er te veel mensen gelijktijdig aanwezig zijn in één ruimte. Om dit te realiseren biedt FE telecom de mogelijkheid om telcamera’s te installeren in winkels en openbare ruimtes. Winkeliers willen bezoekersstromen spreiden en boetes voorkomen. Onze telcamera’s registreren exact het aantal personen in de winkel. Als het te druk wordt en het maximaal toelaatbare aantal bezoekers binnen is, geeft het systeem een seintje. Dit werkt betrouwbaarder en eenvoudiger dan het tellen van winkelwagentjes en mandjes.



FE telecom is gespecialiseerd in het plaatsen van camerasystemen en willen u graag van dienst zijn. Heeft u interesse in onze telcamera’s of andere camerasystemen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, inventariseren uw wensen en brengen vrijblijvend een offerte uit.


FE telecom is bereikbaar via de mail info@fe.nl of telefonisch op 058-253 2166

83 weergaven
bottom of page