top of page

Start seizoen 2023

MOERGESTEL


Op 15 februari reed de MCU met chauffeur/techneut Joost naar Moergestel om daar in samenwerking met ALCO beveiliging ondersteuning te bieden aan het hardstyle- én hardcore Karnaval Festival. Karnaval Festival is een carnavalsfestival in hardstyle-thema. Tijdens het Karnaval Festival kwamen meer dan 100 artiesten optreden

Naast de inzet van onze MCU leverende FE Telecom de portofoons en GPS trackers voor dit evenement.

Wij bedanken ALCO beveiliging en de organisatie voor de geweldige samenwerking.CUIJK

Vanuit Moergestel reed de MCU door naar Cuijk om daar op dinsdag 21 februari ingezet te worden bij de Kuukse elfkroegetocht. De Kuukse elfkroegetocht is de gezelligste, vrolijkste en meest veelzijdige dinsdag van het jaar in Cuijk. De deelnemers maken gewapend met een stempelkaart een tocht langs de elf Kuukse kroegen en stoppen regelmatig bij een van de vele podia en ervaren zo het échte Brabantse carnaval. Wij bedanken de organisatie voor het in ons gestelde vertrouwen.
WORKUM

Zaterdag 4 maart stonden wij met de VC4 Workum voor Septemberpop goes apres-ski. Hier werd het cameratoezicht en de communicatie aan ons toevertrouwd. Tal van artiesten traden op, de sfeer zat er goed in, een echt Apres-ski feest. Uiteraard bedanken wij ook de organisatie van Septemberpop voor de fantastische samenwerking.De kop is eraf, ook het komende seizoen zijn wij op tal van evenementen actief, de agenda stroomt vol. Wij wensen alle lezers en onze opdrachtgevers een fantastisch evenementenseizoen 2023 toe.

Graag tot ziens.

53 weergaven

Comments


bottom of page