top of page

Nieuwsflits

Voordat we van start gaan met 2024 nog even een korte terugblik op 2023. Voor ons was 2023 een bijzonder jaar. Zakelijk gezien is het ons voor de wind gegaan. We zijn op heel veel (grote) evenementen actief geweest met onze voertuigen, camera's en communicatiemiddelen. Het was een top jaar! We hebben zelfs een Europese toer gedaan met onze MCU 12.

Begin juni liep alles even anders en werd Johan getroffen door een hartinfarct. Door snel en adequaat handelen van het ambulance personeel en de medisch specialisten van het MCL is dit gelukkig goed afgelopen. Na een korte periode van rust en revalideren loopt Johan weer net zo snel als 10 jaar geleden.

En dan nu vooruitkijken, gezien het aantal reserveringen van zowel onze vaste opdrachtgevers als nieuwe klanten gaat ook 2024 een top jaar worden.


Terug op het oude nest

Na een rondvlucht van een aantal jaren keert Eddie Schaaf terug op het oude nest. Vanaf 1 februari komt hij bij ons in vaste dienst en zal hij voor velen een bekend gezicht zijn. Wij zijn super blij dat Eddie ons team komt versterken en heten hem dan ook graag van harte welkom.
Seizoen 2024 van start met

Winterfietselfstedentocht


Het eerste evenement dat wij in 2024 mochten ondersteunen was de Winterfiets Elfstedentocht. Op 14 januari was onze meldkamer in Stiens het coördinatiecentrum. Vanuit de meldkamer werd met onze Entel LTE 4G portofoons de onderlinge communicatie verzorgt.
Nieuw wagenpark


In 2024 wordt een groot deel van ons wagenpark vernieuwd, we nemen afscheid van de 'oude' Mercedes Sprinters en vervangen deze voor twee Mercedes Sprinters in de langste uitvoering. Hierdoor is het mogelijk een ruimere werkplek te creëren voor de centralist. Uiteraard zullen de voertuigen in eigenbeheer opgebouwd en worden voorzien van de nieuwste technologieën. Ook zullen de beide Vito's vervangen worden door nieuwe bedrijfswagens waarbij veiligheid, comfort en duurzaamheid de boventoon voeren. Daarnaast levert Volvo ons een FH12 XXL bakwagen. Wij zijn er trots op dat wij het eerste bedrijf in Nederland zijn met een XXL bakwagen.

Dit voertuig wordt ook volledig ingericht als mobiele meldkamer. Naast al deze nog te verwachten nieuwe voertuigen hebben we de afgelopen maanden een heuse evenementen container gemaakt. Niet meer alles los achter in de auto's maar alles keurig bij elkaar in één container. De container is ingericht om ons bij evenementen op locaties te ondersteunen met materiaal.

Nieuwe portofoons


Eind 2023 hebben we een forse uitbreiding gehad van onze verhuur portofoons. FE Telecom staat er bekend om dat zij kwaliteit wil leveren, vandaar dat wij onze verhuur voorraad hebben uitgebreid met 600 Motorola portofoons van het type DP4800 en DP4801. Gelijktijdig hebben we de MCU10 voorzien van een compleet meldkamerdispatchsysteem. Met dit systeem kan de centralist de medewerkers in het veld perfect aansturen.


Opendag 30 maart


Als je zoveel nieuws te melden hebt dan wil je dat natuurlijk ook graag laten zien. Vandaar dat wij op 30 maart 2024 een opendag organiseren. Tijdens deze dag showen wij onze voertuigen en geven wij tal van demonstraties van onze systemen. Noteer deze datum alvast in uw agenda, nadere informatie volgt op de website en onze Facebookpagina.1.079 weergaven

Comments


bottom of page