top of page

Druk weekend

Het afgelopen weekend was het weer ouderwets druk, vier van onze voertuigen werden ingezet om een bijdrage te leveren aan de veiligheid van diverse evenementen.
De VC2 werd ingezet bij LOOP Leeuwarden.

LOOP Leeuwarden is het grootste hardloopevenement van Fryslân. Elk jaar staan er duizenden deelnemers aan de start op het feestelijke Wilhelminaplein. Het parcours ging dwars door de sfeervolle binnenstad van Leeuwarden. Naast het cameratoezicht en het geluid op het sportplein hebben wij de onderlinge communicatie verzorgd.
 

Onder het motto 'Liever te dik in je kist dan dit feestje gemist' vond vrijdag 29 oktober de enige echte Harvest Hollandse avond plaats in Franeker. Stef Ekkel, René Karst, André Kooistra en de RADIONL Drive In Show met DJ Taeke lieten zich hier van hun beste kant horen. Om dit feest in goede banen te leiden werd gebruik gemaakt van onze VC3.
 


De MCU stond zaterdag opgesteld in Zelhem, hier werd het Mega Piraten Festijn gehouden. Voor FE was het dit jaar de vierde keer dat wij het cameratoezicht en de communicatie mochten verzorgen.

Als alles volgens planning verloopt zijn wij ook bij de volgende edities aanwezig.


 

Ook de VC4 werd dit weekend ingezet, dit gebeurde bij het NK afstanden in schaatstempel Thialf Heerenveen. Hier mochten wij drie dagen het portofoonverkeer in goede banen leiden en deden wij het cameratoezicht in en om Thialf.
 

FE Telecom is gespecialiseerd in het ondersteunen op het gebied van veiligheid bij evenementen, calamiteiten en bedrijfscommunicatie. Wij ondersteunen u om uw evenement overzichtelijk in beeld te krijgen zodat u onder andere effectief crowdmanagement kunt toe passen. Onze kracht is het leveren van communicatie- en cctv apparatuur op maat voor iedere klant. In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gericht op het verhuren van portofoon- en camerabewakingssystemen in combinatie met commandovoertuigen op locatie.


Neem voor vrijblijvend advies en informatie contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 058 - 253 2166 of per mail info@fe.nl
130 weergaven

Comments


bottom of page