top of page

2020, een bijzonder jaar


Een jaar of nog langer geen grote evenementen, dat is een 'enorm zware klap' voor de branche. Zolang er geen vaccin is tegen het coronavirus, staan de evenementen op losse schroeven. Niemand weet hoe lang dat gaat duren. Onze bekende blauwe commandovoertuigen staan sinds 13 maart in de stalling. Ook wij van FE worden hard geraakt door het coronavirus.

2020 is ook het jaar van personele veranderingen, de contract medewerkers Tjebbe Witteveen en Eddy Schaaf hebben er voor gekozen om als ZZP-er aan de slag te gaan. Om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen werd het team van FE versterkt met Marten Stol en Joost Oostra.

Nu er geen evenementen zijn wordt veel tijd besteed aan de verkoop en installatie van camerasystemen bij bedrijven en particulieren. Daarnaast worden de voertuigen geüpdatet, communicatiesystemen opgeleverd en zijn we offcial dealer geworden van Entel 4G portofoons.

Natuurlijk missen wij de evenementen, natuurlijk missen wij onze freelance collega’s, natuurlijk missen wij de mensen waarmee- en waarvoor wij mogen werken. Maar wij gaan niet bij de pakken neerzitten.

Het team van FE telecom wenst haar partners welke werkzaam zijn in de evenementenbranche heel veel sterkte in dit bizarre jaar. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te ontmoeten.


115 weergaven

Comments


bottom of page