top of page

CALTTA PORTOFOONS

FE Telecom voegt een nieuw merk portofoon toe aan het dealerschap. Al enige tijd ondervinden wij leveringsproblemen bij onze ‘huismerken’ Motorola en Hytera.

De elektronicamarkt heeft het zwaar te verduren, de levertijden kunnen oplopen tot bijna een jaar. Uiteraard doen we ons best om onze klanten te voorzien van nieuwe portofoons. In sommige gevallen worden onze huur-portofoons ingezet als tussenoplossing.

Om aan de vraag te kunnen voldoen zijn we op zoek gegaan naar gelijkwaardige portofoons.

En deze hebben wij gevonden.FE Telecom is er trots op dat zij zich nu ook dealer mag noemen van het merk CALTTA.

Caltta heeft zich tijdens de testen uitstekend bewezen. Daarnaast is het een groot pluspunt dat Caltta 5 jaar garantie geeft op de portofoons (uitgezonderd accu en antenne).

De portofoons zijn zowel digitaal als analoog. De hoogte van PH600/PH660 is slechts 100mm, wat hem heel compact maakt. Het totale gewicht is minder dan 290 gram.

Een lange batterijduur maakt het werk flexibel. Met een 36 mm luidspreker aan de voorkant en een hoogrenderende versterker klinkt de PH600/PH660 luid en helder en is ideaal in een lawaaierige omgeving.

De PH600/PH660 voldoet aan IP68- en Mil-STD 810G-certificeringen.


Voor ons als dealer is het een groot voordeel dat deze portofoons wel uit voorraad leverbaar zijn. Wij hebben inmiddels meer dan 100 Caltta portofoons geleverd. De tevreden gebruikers zijn ondermeer een grote gemeente, scholengemeenschap en beursorganisatie.


Voor nadere informatie of een demo bent u van harte welkom bij FE Telecom.

53 weergaven

Comments


bottom of page