Vakantietijd, maar niet voor inbrekers

De vakantietijd staat weer voor de deur, ondanks de vele maatregelen rondom het coronavirus gaan we er de komende maanden massaal op uit. Vakantievieren in eigen land of over de grens, uw huis of bedrijf is dan een gewild object voor het inbrekersgilde.

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem. Bewakingscamera’s schrikken inbrekers af. En mocht er toch iets gebeuren? Dan krijgt u meteen een melding en wordt alles automatisch gefilmd, zodat de pakkans veel groter is. Tevens kunt u via een app live meekijken met wat er gaande is.

U heeft ze vast wel zien liggen bij de bouwmarkten, de zogenaamde ‘plug-and-play’ camera’s . Deze zijn relatief goedkoop maar ze zijn gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heeft u nodig, want inbrekers zijn ook professionals.Wij bieden professionele camerasystemen, en kunnen deze, indien gewenst, tegen een scherp tarief installeren. Zo heeft u al een 4 kanaals recorder met 1TB harde schijf (voor maximaal 4 camera's) en 2 maal  4 megapixel DOME IP camera's (vandaal bestendig, incl. infrarood) voor slechts €799,00 inclusief btw. Om de set compleet te maken krijgt u twee netwerkkabels (2 keer 15 meter) kado.

Wij zijn dealer van vele merken professionele beveiligingscamera’s. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. Dahua, Hikvision, Honeywell, Bosch, Mobotix, Vivotek en Flir camera’s.


Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via info@fe.nl of 058-253 2166.
© 2021 FE Telecom

Seegers 7, 9051 VE Stiens, 058-253 2166