Nieuw digitaal communicatiesysteem Omrin


Na een gedegen voorbereiding is donderdag 25 juni het nieuwe Motorola trunkingsysteem van Omrin in gebruik gesteld. FE telecom is de trotse leverancier van dit nieuwe systeem.

Het systeem omvat ruim 60 portofoons en mobilofoons. Voorheen maakte Omrin Ecopark de Wierde gebruik van veel losse systemen. In de nieuwe opzet is gekozen voor één systeem waarbij efficiënt gebruik gemaakt wordt van verschillende gespreksgroepen. Ook hebben wij rekening gehouden met het bedieningsgemak, zo hebben wij de joysticks van de kraanbedienplekken voorzien van een spreeksleutel. De operators kunnen hierdoor zonder extra handelingen de mobilofoon bedienen.


Een belangrijk onderdeel van het nieuwe systeem vormt de BHV organisatie van Omrin. Met het nieuwe systeem is de BHV organisatie met één druk de knop op te roepen en staan zij in directe verbinding met de melder.

De komende weken gaan wij van FE telecom het personeel begeleiden en wegwijs maken met de vele mogelijkheden binnen het trunkingsysteem. Er zal ruim aandacht worden besteed aan de private calls, groepsoproepen, noodoproepen etc.

Wij bedanken Omrin voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel gebruiksgemak van het nieuwe communicatiesysteem.

© 2021 FE Telecom

Seegers 7, 9051 VE Stiens, 058-253 2166