Mobiele teststraat Corona

Op 19 mei heeft minister de Jonge bekend gemaakt dat er per 1 juni voldoende testcapaciteit aanwezig is om ‘alle’ Nederlanders te testen. Dit geeft de mogelijkheid om corona verdachte mensen direct te testen. Voor het bedrijfsleven betekent dit een grote stap vooruit. Het leven in een 1,5 meter economie is op de werkvloer niet altijd mogelijk. Testen is dan één van de mogelijkheden om het personeel gezond te houden.


FE telecom heeft de beschikking over een mobiel teststraat (trailer) welke door uw bedrijf gehuurd kan worden. U heeft dan de mogelijkheid om uw medewerkers op locatie te laten testen. Voor de goede orde, wij kunnen u alleen de unit bieden waarin de testen plaatsvinden.


De unit is geheel zelfvoorzienend en beschikt over een behandelkamer, wachtruimte, sanitaire ruimte en een uitstekende klimaatbeheersing. De unit is rolstoel vriendelijk, de ingang ligt op straatniveau. Daarnaast beschikt de trailer over een gescheiden in- en uitgang.


Bent u opzoek naar een tijdelijke teststraat om uw personeel op corona te laten testen, bel dan voor meer informatie naar 058-2532166 of mail naar info@fe.nl


© 2021 FE Telecom

Seegers 7, 9051 VE Stiens, 058-253 2166