Onze kracht is het leveren van communicatie- en cctv apparatuur op maat voor iedere klant.

 

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gericht op het verhuren van portofoon- en camerabewakingssystemen in combinatie met commandovoertuigen op locatie.

 

 

Evenementenveiligheid
FE Telecom is gespecialiseerd in het ondersteunen op het gebied van veiligheid bij evenementen, calamiteiten en bedrijfscommunicatie. Wij ondersteunen u om uw evenement overzichtelijk in beeld te krijgen zodat u onder andere effectief crowdmanagement kunt toe passen.
 
Onze kracht is het leveren van communicatie- en cctv apparatuur op maat voor iedere klant. In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gericht op het verhuren van portofoon en camerabewakingssystemen in combinatie met commandovoertuigen op locatie.
 
 
Door het zelf bouwen van onze commandovoertuigen en communicatiesystemen spelen wij in op de wens van de klant. Ons wagenpark bestaat uit verschillende commandovoertuigen van klein (1 centralist) tot een uitschuifbare trailer met plaats voor meer dan 10 centralisten, een grote vergaderruimte en luxe ingerichte keuken.
Daarnaast leveren wij communicatiesystemen voor een klein evenement met een losse verhuur van maar 10 portofoons en 1 gesprekskanaal tot een op maat geprogrammeerd systeem van wel 400 portofoons en 30 gesprekskanalen in combinatie met een commandovoertuig en een in overleg samengestelde kanaalindeling. Onze systemen beschikken tevens over priority calls, spraakaanvragen, noodoproepen en service op locatie.
 
Naast de communicatie ondersteunen wij van FE Telecom u om uw evenement overzichtelijk in beeld te krijgen zodat u onder andere effectief crowd-management kunt toe passen. Met ons grote hoeveelheid digitale HD PTZ camera’s kunnen wij uw project in beeld krijgen in de commandowagen. In een gezamenlijk overleg tussen opdrachtgever en ons bepalen we posities om zo effectief mogelijk te kunnen werken. Wij plaatsen camera’s bedraad en draadloos in een beveiligd netwerk.
 
Tijdens een inzet van een commandovoertuig is er 24/7 een medewerker van FE Telecom op locatie aanwezig om het u zo comfortabel mogelijk te maken en technische vragen direct te beantwoorden.
Met de technische kennis van de voertuigen kunnen wij u direct ondersteunen.
 
Met behulp van GPS-trackers krijgt u ook nog goed inzicht waar uw medewerkers zich binnen het project bevinden.

1/7
Verkoop

Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van portofooncommunicatie, audio en observatiecamera's voor uw bedrijf of project.

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed camerasysteem.  Bekijk hier wat FE telecom te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies .

 

FE Telecom is naast dealer van communicatieapparatuur ook dealer van geluid- en lichtsystemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor observatie- en beveiligingscamera's.

 

Neem voor vrijblijvend advies en informatie contact met ons op.

Verhuur

Naast verkoop van portofooncommunicatie, audio en observatiecamera's, kunt u deze ook bij ons huren.

 

Ons technisch team bezorgt en/of monteert de apparatuur in overleg met de opdrachtgever.

 

Door middel van de inzet van onze eigen servicewagens, montageklemmen en hoogwerker kunnen wij snel en efficiënt camera's plaatsen op bijna alle locatie's.

Neem voor vrijblijvend advies en informatie contact met ons op.

Calamiteiten
FE Telecom is altijd beschikbaar voor een inzet bij een calamiteit. Door de jaren heen hebben wij bij verschillende partijen bij calamiteiten ondersteund. In zowel het verhuren van portofoonsystemen voor communicatie bij het incident als een voertuig ter plaatse met cameratoezicht om het incident in beeld te brengen en te bewaken. Wij ondersteunen hierbij al de politie, gemeenten en bedrijven na bijvoorbeeld een grote (bedrijfs)brand.

© 2021 FE Telecom

Seegers 7, 9051 VE Stiens, 058-253 2166